Ligue 1’de lider Monaco son dakikada yıkıldı

Fransa Ligue 1’de 5. hafta heyecanı 6 maçla sona erdi. Günün ilk maçında sahaya çıkan lider Monaco, Lorient’le son dakikada kalesinde gördüğü golle 2-2 berabere kaldı.

Spor 18 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Lorient Monaco'yu 90+8'de yıktı.

Fransa’da haftanın açılış mücadelesinde Nice’in PSG’yi 3-2 mağlup etmesiyle beraber hafta sonu oynanacak karşılaşmalar farklı bir anlam kazandı. İlk 4 haftayı zirvede geçen Monaco için de Lorient deplasmanındaki maç son derece önemliydi. Lorient, rakibine şoku yaşattı ve 2. dakikada Tosin Aiyegun’la öne geçti. Bu gole yanıt 17. dakikada Aleksandr Golovin’den geldi. İlk yarı böyle bitti. İkinci yarıda atak oynayan Monaco, yeni transferi Folarin Balogun’un 69. dakikadaki golüyle öne geçti. Ancak Lorient pes etmedi ve Romain Faivre 90+8’de maçın son saniyeleri denebilecek anda sahneye çıktı. Faivre’nin golüyle maç 2-2 bitti. Monaco puanını 11’e yükseltirken haftayı yine lider tamamladı ancak eline geçen fırsatı kullanamamış oldu. Lorient’de Benjamin Mendy 763 gün sonra ilk kez bir maçta süre aldı.

Farioli’nin Nice’i PSG’yi yıktı, Almanya’da hafta gollü başladıFarioli’nin Nice’i PSG’yi yıktı, Almanya’da hafta gollü başladı

Ligue 1’de günün diğer sonuçları:

Strasbourg – Montpellier 2-2

Clermont – Nantes 0-1

Reims – Brest 1-2

Marsilya – Toulouse 0-0

Lyon – Le Havre 0-0

Manchester United'a vuran vurana!Manchester United’a vuran vurana!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.