Liverpool gol musluğunu ikinci yarıda açtı

Premier Lig’de gün iki maçla geçildi. Liverpool, Bournemouth deplasmanını ikinci yarıda bulduğu dört golle aşıp liderliğini korudu. Sheffield-West Ham maçı karşılıklı kırmızı kartlara sahne oldu.

Spor 22 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Liverpool ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puana uzanıp liderliğini sürdürdü.

Bournemouth deplasmanında zorlanmayan Liverpool maçı 4-0 kazanıp puanını 48’e yükseltti. Liverpool’a galibiyeti getiren golleri 49 ve 90. dakikalarda Uruguaylı yıldızı Darwin Nunez, 70 ve 79. dakikalarda da Diogo Jota attı. Liderlik koltuğunda oturmaya devam eden Liverpool’da Uruguaylı golcü Darwin Nunez 100’üncü kariyer golüne ulaştı. Merseyside temsilcisi bir sonraki lig maçında Chelsea’yi Anfield’da ağırlayacak.

Sheffield United ve West Ham United’ı karşı karşıya getiren maç dört gole sahne oldu. Uzatma dakikalarında kırmızı kart gören Rhian Brewster ve Vladimir Coufal sonrası iki takımın da 10 kişi devam ettiği mücadelenin son saniyelerinde penaltıdan golü bulan Sheffield evinde bir puanı kurtardı. Bu sonuçlarla ligin dibindeki rakibine puan kaybeden Londra temsilcisi 35 puanla altıncı sırada kalırken Sheffield puanını 10’a yükseltip son sıradaki yerinde kaldı.

Bayer Leverkusen rüyası sürüyor... Bu kez 90+1Bayer Leverkusen rüyası sürüyor… Bu kez 90+1

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.