Liverpool’da Tsimikas’ın köprücük kemiği kırıldı

Premier Lig'in 18. haftasında sahasında Arsenal ile 1-1 berabere kalan Liverpool sol beki Tsimikas'tan kötü haber aldı. Yunan oyuncunun köprücük kemiği kırıldı.

Spor 25 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Liverpool'da Tsimikas'ın köprücük kemiği kırıldı.

Premier Lig’in ilk iki sırasındaki iki takım Anfield Road’da karşı karşıya geldi. Arsenal’ı konuk eden Liverpool, henüz 4. dakikada geri düştüğü maçta Mo Salah ile beraberliği yakaladı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Kritik karşılaşmada rakibine sahasında puan veren Pool, haftayı Arsenal’ın gerisinde ikinci sırada tamamladı. Ancak Kırmızılar 2 puandan fazlasını kaybetti. Sol bek Tsimikas, Bukayo Saka ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanmış ve oyundan çıkmıştı. Alman teknik direktör Jürgen Klopp oyuncunun köprücük kemiğinin kırıldığını ve uzun bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Arsenal, Liverpool'a geçit vermedi, kadın hakem sahaya ayak bastıArsenal, Liverpool’a geçit vermedi, kadın hakem sahaya ayak bastı

Pozisyonda yerde kalan Tsimikas, kendi bölgesinde bulunan Klopp’a da çarpmış ve Alman çalıştırıcıyı da yerde bırakmıştı. Klopp kendi durumunun iyi olduğunu anlatırken “Hiç ağrım olmadığı için bunun gerçekten bir sorun olmadığını düşündüm. Tsimikas’a köprücük kemiğimi seve seve verirdim. O anda tamamen iyiydim. Kostas’ın da iyi olduğunu düşündüm ama o ‘hayır kırıldı’ dedi. Tabii ki bir şekilde işin içindeyken doğrudan önünüzde böyle bir şey olması hoş değil. Onun üzerine düşüp düşmediğimden ya da nasıl olduğundan emin değildim.” dedi.

Dünyanın en büyüğü Manchester CityDünyanın en büyüğü Manchester City

Pozisyonun içinde yer alan Arsenal’ın İngiliz kanat oyuncusu Bukayo Saka ise “Kostas’ın hastaneye gittiğini duydum, özür dilemek istiyorum. Bunun olmasını istememiştim. Benim için yarı yarıyaydı ve onunla omuz omuza gittim. Onu görmedim ama kötü bir düşüş yaşamış olmalı. Jürgen Klopp’a çarptığını da görmedim. İleriye doğru koşmaya odaklanmıştım çünkü faul olduğunu düşünmüyordum.” dedi.

Liverpool’da bir diğer sol bek Andy Robertson da bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzaktı. Tsimikas’ın da sakatlığıyla beraber o bölge Kuzey ekibi için büyük sıkıntı yaşamaya gebe.

Mourinho’nun favorisi Manchester CityMourinho’nun favorisi Manchester City

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.