Los Angeles Rams’in yıldızı Cooper Kupp antrenmanda sakatlandı

NFL'de Los Angeles Rams forması giyen yıldız wide reciever Cooper Kupp hamstring sakatlığı nedeniyle antrenmanı yarıda bıraktı.

Spor 3 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Kupp sakatlandı.

NFL sezonu için takımlar hazırlıklarını son sürat sürdürüyor. Geçen sezonu 5 galibiyet ve 12 mağlubiyetle geçirip hayal kırıklığı yaşayan Los Angeles Rams, sakatlık şokuyla karşılaştı. Geçtiğimiz günlerde koşucu Sony Michel’in ani emeklilik kararıyla sarsılan Rams, şimdi de bir başka yıldızı wide reciever Cooper Kupp’ın antrenmanda yaşadığı sakatlıkla sarsıldı.

Kupp, salı akşamı 2 saatlik idmanı 30 dakikada terk etmek durumunda kaldı. Oyun kurucu ve Matthew Stafford ve diğer oyuncular ne olduğunu anlayamazken koç Sean McVay oyuncunun son 20 yardlık bölüm olarak bilinen redzone girişinde kendini zorladığını belirtti. McVay ayrıca “Tabii ki o buradayken daha iyiyiz o yüzden umarım iyi olur. Ancak olmazsa da bir çaresine bakacağız” şeklinde konuştu.

Sony Michel Sony Michel “erken yaşta emekli” oldu

Kupp, 7. NFL sezonuna girmeye hazırlanıyordu. Oyuncu geçen sezonun son 8 maçını bilek sakatlığı yüzünden kaçırmıştı. Yıldız isim 2018’de de diz sakatlığı yaşamış ve sezonun son 8 maçını kaçırmak durumunda kalmıştı. Kupp, 2021’de kariyer sezonunu geçirmiş 145’le en çok top yakalayan, 1.947 ile en çok yarda kat eden ve 16 ile en çok touchdown yapan wide reciever olarak sezonu tamamlamıştı. Oyuncu sezonun sonunda oynanan Super Bowl karşılaşmasında 2 touchdown yapmış ve 1 dakika 25 saniye kala yaptığıyla beraber takımına şampiyonluğu getirmişti.

Kupp geçen sezon forma giydiği 9 maçta 75 yakalama ve 812 yarda kat etmişti. Oyuncu Aaron Donald ve Matthew Stafford’la beraber takımın ana 3 parçasından biri. Oyun kurucu Stafford sahada en çok birliktelik kurduğu oyuncu olan Kupp’ın durumuyla alakalı olarak “Neler olduğunu bilmek istiyorum. Ana durum bu ve bir noktada öğreneceğim. Ancak adamımıza güveniyorum ve hazır olduğu doğru zamanda geri döneceğinden eminim” şeklinde konuştu.

Rams, sezonu 12 Ağustos tarihinde Los Angeles Chargers’a karşı oynayacağı hazırlık maçıyla açacak.

Bengals'ın yıldızı Burrow korkuttuBengals’ın yıldızı Burrow korkuttu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.