Mavi Şimşek Avrupa’da çakmaya devam etmek istiyor

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele eden Adana Demirspor ilk maçta aldığı 5-1'lik skorun avantajını korumak için Osijek deplasmanında sahaya çıkacak.

Spor 17 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Adana Demirsporlu futbolcuların Osijek yolculuğu sırasında keyfi yerindeydi.

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Hırvatistan temsilcisi Osijek ile deplasmanda karşılaşacak. Opus Arena’da TSİ 21.00’de başlayacak müsabakayı, İngiltere Futbol Federasyonundan hakem John Brooks yönetecek. Brooks’un yardımcılıklarını Lee Betts ve Akil Howson üstelenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Michael Salisbury olacak.Karşılaşma TV 8.5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Christian Atsu'nun eşi: İnanmak zorduChristian Atsu’nun eşi: İnanmak zordu

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında boy gösteren Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda Romanya temsilcisi CFR Cluj’u deplasmanda 1-1’in rövanşında sahasında 2-1 yenerek üst tura yükselmişti. 3. eleme turu ilk maçında da Osijek’i sahasında ağırlayan Akdeniz ekibi, bu karşılaşmadan ise 5-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Elemelerde çıktığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Adana ekibi Avrupa’daki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Mavi-lacivertliler, turu geçmesi halinde, play-off turunda Avrupa Ligi’nden Olympiakos-Genk eşleşmesinin kaybedeniyle karşılaşacak.

Adana Demirspor ritmi lige taşıdı, Sivas ve Samsun yenişemediAdana Demirspor ritmi lige taşıdı, Sivas ve Samsun yenişemedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.