Suudi Arabistan’da oynayan Merih Demiral’ı çok kızdırdılar

Futbol kariyerini Suudi Arabistan ekiplerinden El Ahli'de sürdüren milli futbolcu Merih Demiral, Süper Kupa'nın ertelenmesi ardından sosyal medyadan kendisine gelen yorumlara sert tepki gösterdi.

Spor 30 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Merih Demiral'dan sert tepki.

Futbol kariyerine geçtiğimiz yaza kadar İtalya’da devam eden Merih Demiral, Atalanta’dan El Ahli’ye transfer oldu. Yeni takımıyla yıllık 12 milyon euro’dan 3 senelik sözleşme imzalayan Demiral, Suudi Arabistan Pro Lig’e katılan isimlerden biriydi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dün akşam oynanması planlanan Süper Kupa maçının Suudi yetkililerin Atatürk’ü sözünün olduğu pankart ve yüzünün olduğu tişörtlerle çıkılmaması yönünde ısrarıyla ertelenmesi Demiral’ı gündeme getirdi. Futbol ve spor dünyası Fenerbahçe ve Galatasaray’ın maça çıkmama kararının arkasında kenetlenirken futbol yaşantısını Arabistan’da sürdüren Merih’in yorumu merakla beklendi.

Dünya basını 'süper krizi' böyle gördüDünya basını ‘süper krizi’ böyle gördü

Süper TürkiyeSüper Türkiye

Futbol bozdu bozdu bozdu, önünü alamadıkFutbol bozdu bozdu bozdu, önünü alamadık

Merih olayların yaşandığı sırada takımıyla beraber lig maçındaydı. Maçın bitimi sonrası yorum yapan Demiral “Olayların yaşandığı anda Al Khaleej’e karşı sahadaydım. Şimdi maçtan çıktım. Bu olaylar üzerinden bana zarar vermeye çalışmak çok üzücü. Organizasyonu yapamayan TFF organizatörleridir. Ben değilim” dedi.

Demiral daha sonra sosyal medyadan kendisini eleştiren bir hesaba yönelik olarak “Aynı saatte maçta olduğumu biliyorsun ona rağmen etkileşim için bu şovları yapıyorsun Allah belanızı versin” dedi.

Süper Kupa'da son dakika krizi: Atatürk'e izin yokSüper Kupa’da son dakika krizi: Atatürk’e izin yok

Spor dünyası tek vücut: Atatürk kazandıSpor dünyası tek vücut: Atatürk kazandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.