Messi, efsane olduğu Barcelona’ya doğru

Lionel Messi’nin menajeri ve aynı zamanda babası Jorge Messi, Barcelona Başkanı Joan Laporta’yla bir görüşme gerçekleştirdi. Baba Messi, flaş haberi görüşmeden sonra verdi.

Spor 6 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Leo Messi Barcelona'ya doğru.

PSG kariyerini sonlandıran Lionel Messi’nin bir sonraki durağının neresi olacağı merak konusu. Messi’nin menajeri ve aynı zamanda babası Jorge Messi, son olarak Barcelona’da oğlunun eski kulübü Barcelona’nın Başkanı Joan Laporta ile görüntülendi. İkili bir süre toplantı yaptı. Görüşmenin ardından konuşan Jorge Messi, “Leo Barcelona’ya dönmek istiyor, ben de onu yeniden Barça’da görmek isterim” dedi. Baba Messi, Barcelona’nın bir seçenek olduğunu vurguladı.

Messi’nin adı uzun süre Al-Hilal’le anılmıştı. Suud kulübün oyuncuya senelik 600 milyon Euro’ya varan teklif yaptığı belirtilmişti. Barcelona’nın Messi’yi transfer edebilmek için maaş bütçesinde boşluk yaratmaya çalıştığı bilinen bir gerçek. Kulüp, Serigo Busquets, Jordi Alba gibi yıldızlarıyla sözleşme uzatmadı. Amaç, Messi için LaLiga’nın mali yönetmeliklerine takılmayacak boşluğu yaratmak.

Oyuncunun kararını çok geçmeden vermesi bekleniyor.

La Liga'da kördüğüm heyecan fırtınasıyla çözüldüLa Liga’da kördüğüm heyecan fırtınasıyla çözüldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.