Messi’den Zidane’a: Beraber oynayacak kadar şanslı değildik

İki futbol ikonu Zinedine Zidane ve Lionel Messi bir araya geldi. Bir marka için ortak röpotaj veren ikili birbirlerinden övgüyle bahsettiler.

Spor 11 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
İki efsane bir araya geldi.

Dünya futbol tarihinin en iyi futbolcularından ikisi Zinedine Zidane ve Lionel Messi bir araya geldi. Bir markanın organize ettiği röportaj için mikrofon başına oturan ikilinin sohbetinden keyifli kesitler ortaya çıktı.

Messi Arjantinliler için 10 numara giymenin ne kadar özel olduğunu Diego Armando Maradona’nın akıllarına geldiğini belirterek anlattı. Messi “Diego’yu çok az gördüm. Son kulübü olarak Newells’a gittiğinde 6-7 yaşındaydım. Çocuktum, çok hatırlamıyorum. Daha sonra videolarını izledim. Diego şüphesiz yıllardır bizi çok etkiliyor. Çocuklarım bile Diego’yu görmemelerine rağmen tanıyorlar. Videolardan ve anlattıklarımızdan onu biliyorlar” dedi.

Messi ayrıca Zidane’a çok saygı duyduğunu belirterek “Sana hayranım, aynı takımda oynayamamış olmamız büyük şanssızlık. Ancak birbirimize karşı kısa bir zaman oynadık. Yaptıklarına her zaman saygı duydum ve duymaya devam ediyorum. O benim için tarihin en iyilerinden biri. Madrid’de yaptıklarını takip ettim, Madrid’de oynadığı için acı çektim. O farklı, şık, uzun ve sihirli bir oyuncuydu, her şeye sahipti. Leverkusen’e attığı golü, Dünya Kupası’nda attıklarını hatırlıyorum…” dedi.

Altın Top artık UEFA himayesinde: 2 yeni ödül geliyorAltın Top artık UEFA himayesinde: 2 yeni ödül geliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.