Messi’nin imzası işinden etti! Her saniyesine değdi

Inter Miami'nin sahası DRV PNK Satduyumu'nda Lionel Messi'nin imzalı formasını alan temizlik işçisi Cristian Salamanca kovuldu. Salamanca, kovulmasına rağmen formadan dolayı mutlu.

Spor 6 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Salamanca, Messi'nin imzasını aldıktan sonra kovulduğunu belirterek "Ama her saniyesine değerdi" dedi. (Fotoğraf: La Nacion)

En son Dünya Kupası’nı kaldırarak Inter Miami’ye giden dünya yıldızı Lionel Messi’nin ABD macerası harika başladı. Arjantinli futbolcu, sahaya çıktığı 3 maçta 5 kez ağları havalandırmayı başardı. ABD ekibi de Messi’yi el üstünde tutuyor. Inter Miami, kulüpteki görevliler ve taşeron işçiler dahil tüm çalışanlardan Messi’ye karşı ‘profesyonel davranışlarını’ korumalarını talep ediyor. Bunun içinde futbolcudan imza ve fotoğraf istemek de bulunuyor.

Miami fatihi Messi durmuyor! 2 gol dahaMiami fatihi Messi durmuyor! 2 gol daha

Ancak stadyumda çalıyan futbol sevdalısı Cristian Salamanca, tabiri caizse yeminini bozdu. Arjantin’in La Nacion gazetesinin haberine göre, Salamanca, Messi ile yaşadıklarını şöyle anlattı: “Otobüslerin park ettiği alandaki banyoları temizliyordum. Takım otobüsü geldi ve futbolcular inmeye başladı. EN son inen Messi’ydi. Messi’ye ‘Hey, dünya şampiyonu’ diye seslendim. Arjantin Milli Takım forması ve bir kalem uzattım. Messi formayı imzaladı.”

Messi'nin kulakları çınladı: Arda Güler 18 yaşında bir uzaylıMessi’nin kulakları çınladı: Arda Güler 18 yaşında bir uzaylı

Arjantinli futbolcunun imza atmasından hemen sonra stadyum güvenliği gelerek Salamanca’yı hemen oradan uzaklaştırdı. Daha sonra işçinin görevine son verildi. Cristian Salamanca, aptığından pişman değil.”Her saniyesine değerdi” diyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.