Micah Richards: Oynamayacağımı düşünüp 10 tane içmiştim… Hoca oynatacağını söyledi

Manchester City ve İngiltere Milli Takımı'nın eski oyuncularından Micah Richards, kariyerinin en zor günlerinden birini anlattı. Richards oynamayacağını düşünerek fazla alkol aldığı günün ardından Manuel Pellegrini'nin kendisini 11'e yazdığını belirtti.

Spor 25 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Micah Richards'tan enteresan itiraf.

Micah Richards, eskilerin futbolcusu bugünlerin dikkat çekici yorumcusu. Richards özellikle Thierry Henry ve Jamie Carragher’la beraber yaptığı Şampiyonlar Ligi programıyla ün ve beğeni kazandı. Katıldığı bir podcast programında konuşan sevilen isim bu kez futbolculuk günlerine dair enteresan bir hikaye anlattı.

Micah, sakatlığını yeni atlattığı bir maç günü öncesinden bahsetti. “Normalde kamp yaptığımız otellerdeki minibarlardan içkileri alırladı. Benimki almamışlardı. Ben de sakatlıktan yeni çıktığım için nasıl olsa oynamam deyip bir tane içmeye karar verdim. Bir tane iki oldu, üç oldu, gecenin sonunda 10 tane içmiştim” dedi.

Pep Guardiola bir sonraki City menajerini açıkladıPep Guardiola bir sonraki City menajerini açıkladı

Ancak dönemin Manchester City teknik direktörü Manuel Pellegrini oyuncusuna forma vermek istedi. O zamanlar fizyoterapistlerle oyuncular arasındaki ilişkinin fizyoterapistlerle hocalar arasındaki ilişkiden daha iyi olduğunu belirten Micah “Bu yüzden fizyo ve doktor seni olabildiğince korumak isterdi.” dedi. Micah “Hayatımın en gergin anlarıydı” diyerek o gün neler hissettiğini açıkladı. “Manuel Pellegrini bana ‘Oynuyor musun, oynamıyor musun?’ diye sordu. Ben de ona ‘Hazır değilim patron, hamstringim iyi değil’ dedim” diyerek olayı açıkladı.

Gerçekte ise Micah doktora ve fizyoya “Dün gece fazla kaçırdım. Bir bahane bulmam lazım, oynayamam, bunu yapamam” demişti. Micah “Neyse ki yedek oyuncu çıktı ve oynadı” diyerek durumdan nasıl kurtulduğunu anlattı. Micah Richards ayrıca sevişme esnasında sakatlandığını da itiraf etti. İngiliz oyuncu “Yani evet. ‘Eğleniyordum’ diyelim ve ‘eğlenirken’ bir anda yataktan kaydım o sırada bacağım esnedi ve hamstringim çekti. Fakat bu sakatlık antrenmanda yaşandı tamam mı?” diyerek trajikomik durumun anlattı.

Premier Lig’de Tottenham rüzgarı sürüyorPremier Lig’de Tottenham rüzgarı sürüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.