Milan, Fransız golcü Giroud’nun kaleci formasını satıyor

Milan'ın geçtiğimiz hafta sonu Genoa ile oynadığı Serie A maçında Mike Maignan'ın kırmızı kartı sonrası kaleye geçen Olivier Giroud karşı karşıya pozisyonda yaptığı kurtarışla takımına 3 puan getirdi. Milan, Fransız golcünün kaleci formalarını satışa çıkardı.

Spor 10 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Olivier Giroud'nun kaleci forması satışa çıktı.

Milan’da Olivier Giroud çılgınlığı devam ediyor. Genoa’yla oynanan lig maçının duraklama dakikalarında Mike Maignan’ın kırmızı kartı sonrası kaleye geçen Giroud, karşı karşıya pozisyonda yaptığı kurtarışla takımına galibiyeti getirmişti. Milan’ın 1-0 kazandığı maç aynı zamanda takıma sezonun ikinci milli arası öncesi liderliği de getirmişti. Giroud’nun bu kahramanlığı Milan tarafından ölümsüzleştirilmeye devam ediyor. Kulüp pazar günü oyuncuyu resmi sitesindeki futbolcular kısmında kaleciler kategorisinde göstermişti.

Milan son olarak oyuncunun kaleci formasının arkasında ismi yazılı formaları da satışa çıkardı. Milan’lı taraftarlar arkasında Olivier Giroud yazan 9 numaralı kaleci formalarını Milan’ın resmi mağazalarından alabiliyorlar.

 

Öte yandan Giroud, Serie A’da haftanın en iyi kalecisi seçildi. Giroud’nun yaptığı kurtarışın ne kadar değerli olduğu düşünülürse söz konusu kararın abartılı olmadığı düşünülebilir. Ancak çılgınlığın hem kulüp hem de lig tarafından bir süre daha devam edeceği belli.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.