Montella Madrid’de Arda’yı yakın takipte

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, Real Madrid antrenmanını ziyaret etti. Carlo Ancelotti'yle sohbet ettiği görülen Montella, genç futbolcu Arda Güler'i izledi.

Spor 8 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Vincenzo Montella, Arda Güler'in antrenmanını izledi.

A Milli Takım geçtiğimiz ay içindeki milli arada aldığı galibiyetlerle Almanya vizesini cebine koydu. EURO 2024’e iddialı bir biçimde gitmeyi amaçlayan takımda Stefan Kuntz yerine göreve gelen Vincenzo Montella, 2023’ün son milli arası öncesi çalışmalarını sürdürüyor. A Milliler 18 Kasım Cumartesi saat 22.45’te Almanya’yla bir hazırlık maçı yapacak. Ardından eleme gruplarının son maçı için Galler’e geçecek ve 21 Kasım Salı saat 22.45’te burada Galler’le grup lideri olarak Almanya’ya gitmek için mücadele edecek.

Milli Takımın teknik patronu Vincenzo Montella söz konusu maçlar öncesi Madrid’i ziyaret etti. Türkiye’de de birçok maçı yerinden takip eden İtalyan, Real Madrid’in antrenmanını yerinden takip etti ve Arda Güler’i izledi.

Arda, geçtiğimiz yaz aylarında yaşadığı diz sakatlığı ardından eylül sonunda geçirdiği adale sakatlığı sonrası yeni yeni form tutmaya çalışıyor. 18 yaşındaki genç yetenek geçtiğimiz hafta sonu oynanan Rayo Vallecano maçında ilk kez kadroya girdi. Arda, teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin görev vermesi halinde Real Madrid formasını sırtına geçirecek. Bu süreçte takımla çalışmalarını sürdüren Arda, Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella’nın da radarında. Şayet İtalyan teknik direktör ve ekibi şans verirse, genç isim bu ayki milli arada Milli Takım kadrosunda yer alacak. Ayrıca Arda, Real Madrid’in bu akşam Braga’yı ağırlayacağı Şampiyonlar Ligi maçının kadrosunda da yer alıyor.

Real Madrid kadrosuna Arda Güler ismi.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.