Spor 29 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Montella’dan Arda’ya kötü haber: Maç oynayan isimleri çağıracağız

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Arda Güler'in çok az forma şansı bulmasından yakınan Montella, yıldız oyuncunun daha fazla oynamasını umduğunu söyledi.

Vincenzo Montella konuştu, Arda’nın milli kadroya alınması zora girdi.

Vincenzo Montella Milli Takım’ın imzaladığı sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. EURO 2024 hakkında da konuşan İtalyan teknik adam, önemli demeçler verdi.

Dünya Kupası hedefi

Hedeflerinden bahseden Montella “Türkiye ve İtalya dost iki ülke. EURO 2024’e ulaşmış olmak beni çok mutlu ediyor. Avrupa’da başarılara imza atmak istiyoruz. Hayallerimiz, arzularımız ve heveslerimiz olacak. Bunun için sıkı çalışmalıyız. En üst seviyede olmalıyız. Türk halkının ihtiyaçlarına karşılık vereceğiz. Almanya’daki Türk vatandaşlarını da mutlu etmek istiyoruz. Dünya Kupası’na da gitmek istiyoruz. Şimdi hedeflerimize en yakından başlamayı planlıyoruz” dedi.

Arda Güler’e değindi

Sezon başında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler hakkında da konuşan Montella EURO 2024 kadro seçimine dair ipuçları verdi. “Arda Güler’i ziyaret ettik. Evet, çok az oynuyor. Umarım bundan sonra daha fazla oynar. Çok yetenekli bir futbolcu. Onu çok yakından takip ediyoruz. EURO24’e 20+3 oyuncu davet edeceğiz. Fiziksel olarak iyi olanları ve maç oynayan isimleri çağıracağız.”

Real Madrid’de sezon başı yaşadığı uzun süreli sakatlık sonucu formadan uzak kalan Arda sağlığına kavuştuktan sonra toplamda 92 dakika sahada kalabildi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.