Mourinho: Sadece bir deli Madrid’i bırakır ve o da bendim

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Carlo Ancelotti’nin Real Madrid’de kalıp kalmamasıyla alakalı gelen soruyu yanıtladı.

Spor 24 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Jose Mourinho'dan Ancelotti'ye açık çağrı geldi.

Roma’nın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Carlo Ancelotti hakkında konuştu. Real Madrid’le olan sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek Ancelotti’nin Madrid’de kalıp kalmayacağı net değil. Konuyla alakalı görüş belirten Mourinho “Mükemmel bir hocanız varken neden başkasını arayasınız? Florentino’yu tanıyorum, çok zeki bir adam, basını okursanız anlarsınız. Ben bir Madrid taraftarı ve Ancelotti hayranı olarak öyle umuyorum ki iyi bir sezon geçirirler ve Ancelotti seneye takımın başında olur çünkü o Madrid için çok iyi bir hoca” dedi.

Adı Brezilya Milli Takımı’yla anılan Ancelotti hakkında Mourinho sözlerine şöyle devam etti: “Brezilya mı? Madrid kendisini isterken sadece deli biri Madrid’i bırakır. O deli de benim. Tek deli. 3 yılın sonunda başkan ve Jose Angel Sanchez devam etmemi çok istedi. Fakat kararı veren bendim. Deli biri. Bence Florentino’dan gelecek bir hareketle Carlo kalır. O Madrid için Madrid de onun için mükemmel”

Sakatlıklar Real Madrid'in peşini bırakmıyorSakatlıklar Real Madrid’in peşini bırakmıyor

Jose Mourinho an itibarıyla Roma’da mutlu olduğunu vurguladı. Suudi Arabistan hakkında “Dürüst olmak gerekirse bir gün oraya gideceğimi düşünüyorum. Fakat bir gün derken yarını ya da ertesi günü kast etmiyorum” dedi.

Arda Güler 'yılın yükselen oyuncusu'na aday olduArda Güler ‘yılın yükselen oyuncusu’na aday oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.