Nadal’dan Federer’e: En sevdiğin çiftler partnerin kim?

Rafael Nadal, Roger Federer'e video mesajla bir soru iletti. "En sevdiğin çiftler partnerin kim?" sorusuna Federer'in verdiği yanıt izleyenleri kahkahalara boğdu.

Spor 24 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Nadal ve Federer arasındaki diyalog izleyenleri kahkahalara boğdu.

Laver Cup 2023’te dün tenis severleri mutluluğa boğacak heyecan dolu anlar yaşandı. Geçtiğimiz sene tarihin en büyük tenis rekabetine imza atan Roger Federer ve Rafael Nadal ikilisi Laver Cup’ta çift olarak yarışmıştı.

Rafael Nadal, geçtiğimiz sene Laver Cup’taki eşi ve mutlak rekabet halinde olduğu Federer’e video mesajında basit ama bir o kadar da anlamlı bir soru sordu. ‘’En sevdiğin çiftler partnerin kim?’’ sorusuyla 2022’deki Laver Cup’taki Frances Tiafoe ve Jack Sock’a karşı oynadıkları ikonik çiftler maçına atıfta bulundu. Soruyu sorduktan sonra Rafa, Federer’e göz kırmpayı da ihmal etmedi. Kalabalığın tezahüratları arasında soruya cevap veren Federer ‘’Yani… Bu adam karşıma çıkana kadar eşim sanıyordum.’’ cevabını verdi. Bu yanıtta bütün salon kahkaha ve sevinç çığlıklarına boğuldu.

Laver Cup, yoğun tenis aksiyonu ve dostane arkadaşlığın bir karışımı olarak bilinir. Ancak dün yaşanan olaylar bu özel etkinliğe çok özel bir dokunuş kattı.

Rafael Nadal: Tarihin en iyisi Novak DjokovicRafael Nadal: Tarihin en iyisi Novak Djokovic

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.