Nazlıcan İrem Köroğlu: Böyle bir dramaya gerek yoktu

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Milletler Ligi ikinci hafta son maçında ABD'yi 3-2 yendi. Galibiyet anında kameralar tribünlere çevrilirken kıyafetinin azizliğine uğrayan bir kadın gündem oldu. O kadın sessizliğini bozdu.

Spor 10 Haziran 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen kadın konuştu.

Son yıllarda voleybol sahalarında tarih yazan Filenin Sultanları bu sezon da hem Milletler Ligi hem de olimpiyatlarda zirveyi hedefliyor. Bu iki organizasyonun Milletler Ligi ayağında ikinci haftada namağlup ilerleyen milliler ABD’yi Arlington’da olağanüstü bir mücadele sonucu 3-2 yendi.

Ancak o galibiyetten çok, galibiyet anında kameraların döndüğü Nazlıcan İrem Köroğlu konuşuldu. Köroğlu’nun sevinirken kıyafetinin azizliğine uğramasıyla memeleri göründü. Sosyal medya, muhafazakar bakış açısıyla bilinen TRT’de bu görüntülerin yayınlanmasını konuştu.

TRT topu ABD’ye atmıştı

Maç sonu sevincini yaşayan kadın hakkında yapılan haberlere erişim engeli getirilirken TRT’den yapılan açıklamada “Dolayısıyla yayın politikamıza tamamen ters olan bu görüntü, ABD’li yayın kuruluşu kaynaklıdır ve bu durumdan duyulan rahatsızlık da karşı tarafa iletilmiştir. TRT, Türkiye’nin kamu yayıncısı sıfatı ve sorumluluğuyla bundan sonra da Türk sporunun güçlü bir destekçisi olmaya devam edecektir. Bu vesileyle Filenin Sultanları’na, 11-16 Haziran tarihlerinde Hong Kong’da oynayacağı ve TRT ekranlarında canlı yayınlanacak Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya karşılaşmalarında üstün başarılar diliyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.” dendi.

Haberlere konu olan Köroğlu konuştu. YouTube’da yayınladığı bir videoda konu hakkında açıklama yapan Köroğlu’nun erkek arkadaşıyla beraber demeç verdiği görüldü. Genç kadın “Böyle bir dramaya gerek yoktu, sevincimi paylaşıyordum. İnternet de çekmiyordu, o an görmedim zaten sonra haberim oldu. Kızlar da çok iyi oynamıştı, çok güzel kazanmıştık” ifadelerini kullandı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.