Neymar ikinci kez baba oluyor

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle oynayamayan PSG’nin Brezilyalı yıldızı ve dünya futbol tarihinin en pahalı oyuncusu Neymar Jr. ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor.

Spor 20 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Neymar, ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor...

Saha içindeki hareketleri ayrı saha dışındaki hareketleri ayrı konu olan ve çoğu zaman basının eleştiri oklarını üstüne çekmeyi başaran Neymar Jr. iki gün önce belki de hayatının en güzel haberlerinden birini aldı. Bir çocuk babası Neymar’ın partneri Bruna Biancardi, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla hamile olduğunu duyurdu.

Biancardi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hayatını hayal ediyoruz, gelişini planlıyoruz ve sevgimizi tamamlamak için burada olduğunu bilmek günlerimizi çok daha mutlu hale getiriyor. Seni şimdiden çok seven bir erkek kardeş, büyükanne ve büyükbabayla beraber güzel bir aileye geleceksin! Çabuk gel seni dört gözle bekliyoruz!”

Neymar Jr.’ın Carolina Dantas’la olan ilişkisinden Davi Lucca da Silva Santos isimli 11 yaşında bir erkek çocuğu daha bulunuyor. Brezilyalı oyuncu sakatlığından ötürü 19 Şubat’ta oynanan Lille maçından bu yana forma giyemiyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.