Neymar’ın ailesi dehşeti yaşadı! Kızını kaçırmaya çalıştılar

Neymar'ın sevgilisi Bruno Biancardi'nin evine giren üç silahlı saldırgan Biancardi ve kızı Mavie'yi kaçırma girişiminde bulundu. Zanlılardan birisi yakalandı.

Spor 9 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Neymar'ın sevgilisi Bruno Biancardi'nin evine giren saldırganlar amacına ulaşamadı.

Güney Amerika’da futbolcuların aileleri ya siyasi nedenlerle ya da fidye istemek için kaçırılıyor. son kurbanı Liverpool’un forveti Luis Diaz’ın babası Luis Manuel Diaz  oldu. Neymar’ın ailesi ise futbol tabiriyle direkten döndü.  Brezilyalı futbolcunun sevgilisi Bruno Biancardi’nin evine giren saldırganlar Biancardi ve kızı Mavie’yi kaçırma girişiminde bulundu.

Portekiz basınında yer alan habere göre, silahlı üç saldırgan, Neymar’ın kız arkadaşının Sao Paulo’daki evine girdi. Biancardi’nin anne ve babasının elini bağlayan saldırganlar, komşuların güvenliği aramasıyla binadan uzaklaştı. Soyguncuların kaçmadan önce Neymar’ın kız arkadaşı Biancardi ve yeni doğan bebeklerinin nerede olduğunu sorduğu ve onları kaçırma niyetinde oldukları belirtildi.

90 milyon euro'luk Neymar sezonu kapattı90 milyon euro’luk Neymar sezonu kapattı

Bir saldırgan yakalandı

Sao Paulo Kamu Güvenliği Departmanı tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: ‘Üç silahlı kişi Biancardi’nin evine girdi. Saldırganlar, 50 ve 52 yaşındaki mağdurları etkisiz hale getirdi. Şüpheliler cüzdan, saat ve mücevher çaldı. Olayla ilgili olarak 20 yaşında bir erkek tutuklandı. İkinci failin kimliği tespit edilmiş olup, üçüncü failin kimliğinin tespit edilmesi ve tutuklanması için çalışmalar devam etmektedir.”

Biancardi daha sonra Instagram’da bir paylaşımda bulunarak şunları söyledi: “Maddi şeyler kurtarıldı, önemli olan herkesin iyi olması ve olaya karışan kişilerin bulunması.”

Luis Diaz’ın babasını kaçıranlar açıklandıLuis Diaz’ın babasını kaçıranlar açıklandı

Daha sonra Neymar da bir mesaj paylaşarak “Tanrıya şükür herkes iyi” dedi. Geçtiğimiz günlerde Brezilya’nın Uruguay ile oynadığı maçta sakatlanan Neymar, sakatlanmış ve yaklaşık 10 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti. Brezilyalı oyuncu, geçen yaz PSG’den Arabistan ekibi El Hilal’e transfer olmuştu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.