Okan Buruk yılın fotoğrafını seçti: Uçan Icardi

Spor 10 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Okan Buruk'a göre yılın fotoğrafı Icardi.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk Anadolu Ajansı’nın 2023 yılına damga vuran kareler seçkisini inceledi ve kendi adına yılın karesini seçti.

Buruk yıla 6 Şubat depremleriyle kötü bir başlangıç yaptıklarını söyledi, “Ülke olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ülke olarak ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik. Zor anlarda nasıl reaksiyon verebildiğimizi gördük” dedi.

İsrail-Gazze savaşında yürek yakan kareler ortaya çıktığına da değinen Buruk “En çok içimizi acıtan çocuklara yapılan zulüm. Bir baba olarak bu acıları daha çok hissediyorsunuz” diye konuştu.

Hesabını bilmeyen GKN Kargo'yu Galatasaray sponsorluğu batırdıHesabını bilmeyen GKN Kargo’yu Galatasaray sponsorluğu batırdı

Buruk “Spor” kategorisinde ise sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’ı deplasmanda 3-2 yendiği karşılaşmada son golü atan Mauro Icardi’nin gol sevincini seçti. Deneyimli teknik direktör 2024 temennilerini “Birinci isteğimiz barış. Dünyada barışın yaşanmasını temenni ediyorum. Tabii ki doğal afetler olacak, farklı şeyler yaşanacak. Her şey istediğimiz gibi olmuyor. Üzüntülerimiz de olacak ama sevinçlerimizin daha çok olmasını diliyorum. Ülkemizin de 2024, sportif, ekonomik, barış, yaşam, demokrasi ve birçok alanda en iyi dönemini yaşadığı yıl olsun. Bu sezon yine şampiyonluk beklentimiz çok yüksek. 2023’te 23. şampiyonluğu kazanmıştık. Şimdi hedefimiz 2024’te 24. şampiyonluğumuzu kazanmak. Bunun için çok çalışacağız. Avrupa’da beklentilerimiz var” diyerek dile getirdi.

Icardi, Trabzonspor maçında sahadaIcardi, Trabzonspor maçında sahada

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.