Olimpiyat aşkından gerçek aşka: Evlendiler

Türkiye'yi Paris'te yüzme branşında temsil eden iki başarılı isim Ecem Dönmez ve Berkay Ömer Öğretir, Fransa'nın başkentinde dünya evine girdiler.

Spor 1 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Ecem ve Berkay Ömer çifti Paris'te nikah kıydılar.

Ecem Dönmez, Ela Naz Özdemir, Gizem Güvenç ve Zehra Duru Bilgin’den oluşan Kadınlar 4×200 Serbest Bayrak Takımı sabah saatlerinde yarı final serisinde sahne aldılar. Olimpiyatta yer alan 16 takımdan biri olmayı başararak tarihi bir adım atan milliler final bileti alamasalar da Paris sahnesinde Türkiye’yi temsil etme gururu yaşadılar.

Dörtlüden Ecem Dönmez’in tek büyük heyecanı ay-yıldızı Paris’teki olimpiyatlarda temsil etmek değildi. Öyle ki Ecem, meslektaşı ve bir başka milli sporcu Berkay Ömer Öğretir’le dünya evine girmeye hazırlanıyordu. Milli sporcu Berkay Ömer Öğretir, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları 100 metre kurbağalamada yarıştı. Organizasyonun ilk gününde Berkay Ömer, 1.00.36’lık derecesiyle serisinde 6’ncı, genelde ise 21’inci sırada yer alarak yarı finalde yarışma hakkı elde edemedi.

26 yaşındaki çift yarışlarını tamamladıktan sonra rüya gibi geçen süreci rüya gibi bir sonla kapadı. Paris’te hayatlarını birleştiren çift Fransa’nın başkentinde nikah kıydılar ve evlendiler.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.