Osimhen’in dönüş tarihi belli oldu: Derbide mutlaka oynarım

Galatasaraylı Victor Osimhen’in sahalara dönüş tarihi netleşmeye başlıyor. Nijeryalı golcü, Galatasaray yönetimine döneceği maçı söyledi.

Spor 30 Mart 2026

FanatikGalatasaraylı Victor Osimhen’in sahalara dönüş tarihi netleşmeye başlıyor. Nijeryalı golcü, Galatasaray yönetimine döneceği maçı söyledi.Geçen hafta kırık kolundan İstanbul’da operasyon geçiren Osimhen’in rehabilitasyon süreci devam ediyor.

4-6 hafta arası sahalardan uzak kalacağı belirtilen Nijeryalı yıldızın tedavisiyle bizzat kulüp doktoru Yener İnce ilgileniyor.

Trabzonspor, Göztepe, Kocaelispor ve Gençlerbirliği ile oynanacak lig maçlarını kaçırması beklenen Osimhen’in 26 Nisan’daki derbisinde ise mutlaka oynamak istediği belirtildi.

Osimhen’in yönetime “Ne olursa olsun derbide sahada olacağım” dediği öğrenildi.

Nijeryalı yıldız bu sezon formasıyla ve Şampiyonlar Ligi’nde sahaya çıktığı 29 maçta 19 gol ve 7 asistle toplamda 26 gole direkt katkı sağladı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.