Ergin Ataman’a Yunanistan’dan mesaj var!

Anadolu Efes’in başantrenörü Ergin Ataman, Panathinaikos’la iki seneliğine anlaştı. EuroLeague’de bu sezon play-off dışında kalan Anadolu Efes’in koçuna ilk hoş geldin mesajı Atina ekibinin başkanı Dimitris Giannakopoulos’tan geldi.

Spor 24 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Ergin Ataman'ın Atina yolculuğunu Başkan doğruladı...

Son iki sezonun EuroLeauge şampiyonu Anadolu Efes’te koç Ergin Ataman Atina yolcusu. Bu yolculuğun varacağı durak ise Panathinaikos.

Son iki sezonun şampiyon koçuyla anlaşmanın mutluluğunu yaşayan Panathinaikos’ta Başkan Dimitris Giannakopoulos, Ataman’a sosyal medya üzerinden hoş geldin mesajı gönderdi. Başkan yaptığı paylaşımla Ataman’a hoş geldin dedi.

Giannakapoulos, Instagram’dan paylaşım yaptı.

Giannakapoulos, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımla beraber Ergin Ataman hakkındaki Panathianaikos iddialarını adeta doğruladı. Yunan başkan, Ergin Ataman ile olan fotoğrafını hoş geldin notuyla paylaştı.

Yeni bir meydan okuma

Tecrübeli koçun menajeri Misko Raznatovic, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Ataman’ın kariyerinde yeni bir “challenge” yani meydan okuma istediğini dile getirmişti. Misko’ya göre Ataman’ın Atina’daki hedefi aynen Efes’te yaptığı gibi dibi görmüş bir takımı oradan çıkarmak ve eski şaşaalı günlerine geri döndürmek. Ergin Ataman da bu açıklamalarla paralel bir şekilde Panathinaikos’un yeni Obradovic’i olmak istediğini vurgulayan açıklamalarda bulunmuştu.

İddia: Ergin Ataman, Panathinaikos'a 2 yıllık imza attıİddia: Ergin Ataman, Panathinaikos’a 2 yıllık imza attı

Tecrübeli koçun kariyerinde 2 EuroLeague şampiyonluğu, 1 EuroCup zaferi ve 1 de Saporta Kupası bulunuyor. Ataman, Panathinaikos’a imza atmasıyla beraber Yunanistan’da çalışan ilk Türk koç olacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.