Papu Gomez’e 2 yıl men şoku

Adı Türk kulüpleriyle de anılan Arjantinli oyuncu Papu Gomez'e doping yaptığı gerekçesiyle 2 yıl futboldan men cezası verildi.

Spor 21 Ekim 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Arjantinli futbolcuya şok ceza.

Papu Gomez, Sevilla’dan ayrıldıktan sonra uzun süre serbest kaldı. Oyuncunun yeni takımının Süper Lig’den olabileceği konuşuldu. Ancak deneyimli isim Serie A ekiplerinden Monza’ya transfer oldu. İspanyol basınından Relevo’nun haberine göre Arjantinli doping kullandığı gerekçesiyle ceza aldı. Arjantin’in Katar’da Dünya Kupası kazanan kadrosunda da yer alan Papu’nun Kasım 2022’de yapılan kontrollerinde yasaklı maddeye rastlandığı bildirildi. Gomez’e iki sene futboldan men cezası verildi. 35 yaşındaki futbolcunun bu kararın ardından futbol yaşantısına son vermesi bekleniyor. Papu Avrupa’da Metalist, Catania, uzun süre Atalanta, Sevilla ve Monza formaları giymiş 1 Copa America 1 Dünya Kupası zaferleri yanı sıra 1 UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu da yaşamıştı.

Galatasaray yöneticisinden Sultanlar Ligi için şok sözler: Şike, doping...Galatasaray yöneticisinden Sultanlar Ligi için şok sözler: Şike, doping…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.