Paşa üstün oynadı, evinde kazandı

Süper Lig'in 24. haftasında Alanyaspor'u konuk eden Kasımpaşa özellikle ilk yarısında üstün oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.

Spor 5 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Kasımpaşa sahasında ağırladığı Alanyaspor'u 2-1 yenmeyi başardı.

Süper Lig’de 24. haftanın kapanış günü 16.00 seansı Kasımpaşa-Alanyaspor karşılaşmasına sahne oldu. Paşa maça çok daha iyi başladı ve henüz ikinci dakikadaki kornerde iki kez gole yaklaştı. 15. dakikada bu kez Aytaç Kara ceza alanı dışından şut denedi, ancak top ağlarla buluşmadı. 21. dakikada Mamadou Fall kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak girdiği pozisyonu değerlendiremedi. 28. dakikada Alanyaspor duran top kazandı. Ceza alanında oluşan karambolde Porozo topu kendi ağlarına gönderdi ve konuk ekip öne geçen taraf oldu.

Ancak Kasımpaşa bu golle oyundan düşmedi. 36. dakikada bu kez Gökhan Gül korner atışının devamında topu ağlara yolladı ve durum 1-1’e geldi. İlk yarı böyle biterken ikinci yarıya iyi başlayan Paşa 59. dakikada Mamadou Fall’la öne geçtiği golü buldu. 65. dakika sonrasında Akdeniz ekibi baskısını artırırken Kasımpaşa direndi. Sami Uğurlu’nun ekibi sahadan 2-1’le üç puanı alarak ayrıldı. İstanbul takımı 35 puanla altıncı sıraya kadar yükseldi. Galibiyet hasreti üç maça çıkan Alanya 27 puanla 14. sırada.

Yüksel Yıldırım: Fenerbahçe bize aptallığından bir puan verdiYüksel Yıldırım: Fenerbahçe bize aptallığından bir puan verdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.