Penaltılarda inanılmaz olay! Kazandık diye sevindiler sonra yıkıldılar

Bakırköy Yenimahalle FK ile Çanakkale Dardanelspor kadın futbol takımlarının play-off maçı penaltılara gitti. Penaltılarda hakemin yanlış hesabı nedeniyle turladığını sanan Çanakkale takımı elenerek 2. Lig hayaline veda etti

Spor 23 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Bakırköy Yenimahalle Teknik Direktörü Şenol Çelik ve öğrencileri, büyük bir sevinç yaşadı.

TFF Kadınlar 3. Futbol Ligi play-off yarı final maçında Bakırköy Yenimahalle FK ile Çanakkale Dardanelspor Bursa Veysel Karani Stadı’nda karşı karşıya geldi. Yenimahalle İremsu Öksüz’ün 57’deki golüyle öne geçerken Dardanelspor 76’da Ecenur Çetin’in penaltısıyla skora denge getirdi. 90 dakika 1-1 biterken uzatma devrelerinde skor değişmedi ve penaltılara gidildi.

UEFA’dan Mourinho’ya 4 maç cezaUEFA’dan Mourinho’ya 4 maç ceza

Dardanelspor maçı kazandığını sandı

Penaltılarda; Dardanelspor 3’te 3 yaptı. Bakırköy Yenimahalle ise ilk 3 penaltıdan ilkini kaçırdı, sonraki iki vuruşu gole çevirdi. Yenimahalle dördüncü penaltıyı da kaçırınca Dardanelsporlu oyuncuları ve teknik heyet sevinçle sahaya girdi, hakem de penaltıları bitirdi. Ancak bu erken alınan bir karardı. Dardanelsporlular uzun süre maçı kazandıkları için sevinirken karşılaşmanın gözlemcisinin uyarısı ile hakem takımları tekrar yerlerine çağırdı ve penaltılara devam edildi. Galibiyet için kalan iki penaltıdan birini atması yeterli olan Dardanelspor iki atışı da kaçırdı, Yenimahalle beşinci atışını gole çevirdiği için ilk 5 penaltı 3-3 berabere bitti. Altıncı penaltılarda Yenimahalle 4-3 öne geçti. Dardanelspor’un 6’ıncı vuruşunu kaleci Büşra Çelikkol kurtarınca Bakırköy Yenimahalle FK finale yükseldi. Bakırköy Yenimahalle takımı 23 Haziran’daki finalde Pendik Güvenspor ile karşılaşacak ve kazanan taraf 2’inci lige yükselecek.

Onun adı Ronaldo! 200'le rekor kırdı, golünü attıOnun adı Ronaldo! 200’le rekor kırdı, golünü attı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.