Icardi ucuz kurtuldu, başkanlar yine ceza aldı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, hakemler için 'Hırsız' paylaşımı yapan Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye para cezası verdi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise hak mahrumiyeti ve para cezası aldı.

Spor 12 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Icardi, para cezasıyla kurtuldu.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), şampiyonluk yarışının kızışmasından sonra gerek başkanların gerekse futbolcuların yaptığı açıklamalar nedeniyle fazla mesai yapıyor.  Kurul, toplandığında en merak edilen konu Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Başakşehir karşılaşmasının ardından Instagram’dan “Hırsızlar” paylaşımı yaparak hakem yönetimini eleştiren Mauro Icardi’ye verilecek cezaydı. PFDK, Arjantinli futbolcuya 150 bin TL para cezası verdi.

PFDK’dan Beşiktaş ve Galatasaray'a ceza yağdıPFDK’dan Beşiktaş ve Galatasaray’a ceza yağdı

Çebi ve Özbek’e yine ceza

Geçen hafta ceza alan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Ahmet Nur Çebi bu sefer de PFDK’ya sevk edilmişlerdi.  İki büyük kulübün başkanı yine 21 gün hak mahrumiyeti ve 50’şer bin TL para cezası aldı. Bu cezaların yanı sıra PFDK, Galatasaray’a müsabaka sonrası yapılan paylaşımlar nedeniyle 200 bin TL para cezası verdi.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.