Promes’e şok suçlama: 1.360 kilo kokaini ülkeye soktu!

50 kez Hollanda Milli Takım formasını giymiş ve an itibarıyla Rusya’nın Spartak Moskova takımı için ter döken Quincy Promes için akıl almaz bir suçlama ortaya atıldı. Hollanda basınına göre savcılık, Promes’in 1.360 kilo kokaini ülkeye soktuğunu iddia etti ve oyuncu pazartesi yargılanacak.

Spor 1 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Promes'e büyük suçlama.

Bir zamanlar Ajax ve Sevilla gibi takımlarda da forma giyen 31 yaşındaki Hollandalı milli futbolcu Quincy Promes, şok bir suçlamayla karşı karşıya. Günümüzde Rusya’nın Spartak Moskova ekibinde oynayan oyuncu ülkesi Hollanda’da kokain kaçakçılığı suçlamasıyla karşı karşıya.

Salı günü yapılan açıklamaya göre forvet oyuncusunun 2020’de yapılan iki seferde Hollanda ve/veya Belçika’ya giren 1.360 kilo kokainin taşınmasında yardım ettiği şüpheleniliyor. Promes’in avukatı ise konuyla alakalı yorum yapmaktan kaçınıyor.

Tebrikler Galatasaray ve Okan BurukTebrikler Galatasaray ve Okan Buruk

Duruşma 5 Haziran’da

Hollanda basınından gelen haberlere göre konuyla alakalı ilk duruşma önümüzdeki pazartesi günü olacak. Promes’in duruşmaya katılması beklenmezken Hollanda yargısının gıyabında duruşmayı görmesi bekleniyor.

Guardiola Premier Lig’de sezonun menajeri!Guardiola Premier Lig’de sezonun menajeri!

Bu ilk vukuatı değil

Bu vaka 50 kez milli olan futbolcunun adının karıştığı ilk vaka değil. Promes’in ismi 2020 yılında bir bıçaklama dosyasında da geçmiş, bıçaklanan şahsın Promes’in kuzeni olduğu ve bir aile partisinden sonra çıkan kavgada olayın gerçekleştiği söylenmişti. Oyuncu,, iddiaları yalanlamıştı. Söz konusu hususla ilgili bir dava da yine önümüzdeki pazartesi günü mahkemede görülecek.

Promes’in kariyerinde Rusya Ligi, Rusya Kupası ve Rusya Süper Kupası gibi zaferler var. Öte yandan forvet, Ajax’la Hollanda Süper Kupası da kazandı.

Andrea Pirlo futbola geri döndü!Andrea Pirlo futbola geri döndü!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.