Quaresma, Beşiktaş’a dönmek istiyor: Ayrılmadım, gönderildim!

Beşiktaş’ın eski futbolcularından Portekizli Ricardo Quaresma, önümüzdeki sezon Beşiktaş’a dönmek için istekli olduğunu vurguladı. Quaresma, Kasımpaşa’ya gidiş sürecinden de söz etti.

Spor 26 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Güneş'in Quaresma ile ilgili görüşü net.

Ricardo Quaresma, yeteneği ve gösterişli hareketleriyle hem Beşiktaş taraftarı hem de tüm Türk futbol severlerin aklında yer etmiş bir isim. Geçen sezonu ülkesi takımlarından Vitoria’da geçiren Q7, Hürriyet’ten İsmail Er’e konuştu ve gelecek sezon hedeflerini anlattı. Portekizli, “Yeni sezonda hedefleri olan şampiyonluk düşünen bir takımda yer almak istiyorum. Bu neden Beşiktaş olmasın” dedi.

Ahmet Nur Çebi: TFF Başkanı ile huzursuzluk yaşıyoruzAhmet Nur Çebi: TFF Başkanı ile huzursuzluk yaşıyoruz

“Beşiktaş isterse koşa koşa gelirim”

Quaresma, Süper Lig’i takip ettiğini ifade ederek kendisi için paranın değil zaferlerin önemli olduğunu vurguladı. Tecrübeli isim, “Futbolculuk dönemimi şampiyonlukla taçlandırmak istiyorum. Beşiktaş isterse koşa koşa gelirim” diyerek adeta siyah-beyazlılara açık çek verdi.

Quaresma futbolu bırakmadığını ve özel çalışarak gelecek sezona hazırlandığını söyledi. Güçlü olduğunu ifade eden Ricardo, Şenol Güneş için “Şenol Güneş ile çalışmak çok keyifli. Çünkü hedefleri ve şampiyonluklara endekslenen yapısı var. Hocam isterse seve seve gelirim. Türkiye’den tekliflere verdiğim yanıt ‘Beşiktaş’tan başka hiçbir takımda oynamam’ oldu” dedi.

TFF yönetiminde Galatasaray ağırlığıTFF yönetiminde Galatasaray ağırlığı

39 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Beşiktaş’ın deplasmanda oynadığı Fenerbahçe ve iç sahada oynadığı Galatasaray maçlarında sahada olmayı umduğunu dile getirdi. Quaresma, Cenk Tosun – Vincent Aboubakar ikilisinin de yalnızca Türkiye değil Avrupa’da önemli işler yapabilecek kaliteye sahip bir ikili olduğunu vurguladı.

Kariyerinde Porto, Barcelona, Inter, Chelsea gibi Avrupa’nın devleri olan Q7, 2 farklı dönemde toplamda 6.5 sezon Beşiktaş forması giymişti. Quaresma bu süreçte 2 Süper Lig 1 de Türkiye Kupası zaferleri yaşadı. Oyuncu, Beşiktaş formasıyla çıktığı 227 maçta 38 gol atıp 77 asist yaptı.

TFF'de 4 yıl daha Mehmet Büyükekşi! Beşiktaş çekimser kaldıTFF’de 4 yıl daha Mehmet Büyükekşi! Beşiktaş çekimser kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.