Real Madrid’in sakatlık kabusu sürüyor: Bu kez Eder Militao

Real Madrid, LaLiga’nın ilk haftasında Athletic Bilbao deplasmanında sahadan 2-0 galip ayrıldı. Madrid ekibine üzücü haber dün geldi. Brezilyalı savunmacı Eder Militao’nun tıpkı kaleci Thibaut Courtois gibi çapraz bağ sakatlığı yaşadığı belirtildi. Militao en az 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Spor 14 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Militao'nun çapraz bağları koptu.

Geçtiğimiz günlerde Thibaut Courtois’nın sakatlığıyla sarsılan Real Madrid’e bir darbe daha geldi. Belçikalı kaleci sonrası Brezilyalı savunmacı Eder Militao da tıpkı Courtois gibi çapraz bağlarından sakatlık yaşadı. Oyuncu, LaLiga’nın ilk hafta maçında Athletic’e karşı 50. dakikada yerini Anthony Rüdiger’e bırakmak durumunda kalmıştı. Brezilyalının çapraz bağ sakatlığı yaşadığı ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirlendi.

Thibaut Courtois'nın çapraz bağları koptu!Thibaut Courtois’nın çapraz bağları koptu!

Real’in kurşun döktürme zamanı

Real Madrid, yaz boyunca sakatlık haberleriyle sarsıldı. Önce milli futbolcu Arda Güler, ABD kampındaki hazırlık maçlarında boy gösteremedi ve kampı bitiremeden Madrid’e gönderildi. Arda’nın menisküs sakatlığı nedeniyle ameliyat olacağı açıklandı. Ardından kaleci Thibaut Courtois’nın sakatlandığı açıklandı. Çapraz bağ sakatlığı yaşayan ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacak oyuncu yerine Chelsea’den Kepa için görüşmeler yapıldığı söylenmişti. Son olarak da Brezilyalı Eder Militao Courtois ile aynı noktadan sakatlık yaşadı. Ameliyat olacak ismin en az 6 ay yeşil sahalara dönmesi beklenmiyor. 25 yaşındaki Militao geçen sezon toplam 51 maçta forma giyip 7 gol 1 asist yapmıştı.

Real Madrid Bellingham ile güler!Real Madrid Bellingham ile güler!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.