Roma derbisinden Lazio yarı finale çıktı

İtalya Kupası'nda Lazio, Roma'yı Mattia Zaccagni'nin penaltıdan attığı golle 1-0 yenerek eledi. Çeyrek finalin diğer ayağında ise Atalanta 2-1'lik skorla Milan'ı kupa dışına itti.

Spor 11 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Mattia Zaccagni, gole çevirdiği penaltının ardından büyük sevinç yaşadı.

İtalya Kupası’nda oynanan başkent derbisinde Roma ile Lazio karşı karşıya geldi. Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanan çeyrek final mücadelesinde Lazio, 51. dakikada Mattia Zaccagni’nin penaltıdan attığı golle 1-0 kazandı.

Lazio’da Pedro 90+6. dakikada, Roma’da ise Sardar Azmoun 90+10. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Roma’da ayrıca Gianluca Mancini, karşılaşmanın bitmesinin ardından kırmızı kart gördü. Juventus ile Frosinone arasında bugün yapılacak maçın galibi, Lazio’nun yarı finaldeki rakibi olacak.

Milan kupaya veda etti

İtalya Kupası’nda Milan’ı deplasmanda 2-1 yenen Atalanta, yarı finale çıktı. San Siro Stadı’nda oynanan çeyrek final mücadelesinde Atalanta’ya galibiyeti getiren golleri, ikincisi penaltıdan olmak üzere 45+2 ve 59. dakikalarda Teun Koopmeiners attı.Milan’ın golü, 45. dakikada Rafael Leao’dan geldi. Atalanta, daha önce Bologna’ya penaltılarla üstünlük kuran Fiorentina ile yarı finalde eşleşti.

Arabistan'da yuhalamalar altında İspanya Süper Kupası!Arabistan’da yuhalamalar altında İspanya Süper Kupası!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.