Sacha Boey sakatlandı: Bir ay yok

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro bonuslar karşılığında transfer olan Sacha Boey'in hamstring sakatlığı geçirdiği ve bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Spor 17 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Sacha Boey sakatlık geçirdi.

Bayern Münih’in kış transfer dönemindeki flaş hamlesi Sacha Boey’den yeni takımına kötü haber geldi. Galatasaray’ın 2021-22 sezonu başında 1.15 milyon euro’ya Rennes’den kadrosuna kattığı Fransız oyuncu geçtiğimiz haftalarda 30 milyon euro karşılığında Alman devinin yolunu tutmuştu. Boey hamstring sakatlığı geçirdi ve bir ay sahalardan uzak kalacak.

Sol hamstring kasında yırtık tespit edilen Fransız iki Bundesliga maçında toplamda 109 dakika süre almıştı. Bayer Leverkusen’e karşı oynanan ve 3-0 mağlubiyetle sonuçlanan karşılaşmada ilk 11 başlayan oyuncu sol bekte rol almış ve alıştığı mevki dışında oynayınca beklenen performansı verememişti.

Bayern Münih’in bir aylık fikstürü şöyle:

  • 18 Şubat: Bochum-Bayern Münih (Bundesliga)
  • 24 Şubat: Bayern Münih-Leipzig (Bundesliga)
  • 1 Mart: Freiburg-Bayern Münih (Bundesliga)
  • 5 Mart: Bayern Münih-Lazio (Şampiyonlar Ligi)
  • 9 Mart: Bayern Münih-Mainz (Bundesliga)
  • 16 Mart: Darmstadt-Bayern Münih (Bundesliga)

Sebastian Szymanski'ye Bayer Leverkusen kancası: Temas halindeyizSebastian Szymanski’ye Bayer Leverkusen kancası: Temas halindeyiz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.