Sakarya Del Valle ile kazanıyor, çevirmenliğini kızı yapıyor

Sakaryaspor TFF 1. Lig 23. haftasında sahasında Çorum FK'yı 3-1 mağlup etti. Yonathan Del Valle attığı iki golle galibiyette kilit rol oynadı. Yıldız oyuncunun maç sonu röportajında çevirmenliğini kızı yaptı.

Spor 19 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Sakaryaspor, evinde 3-1 kazandı ve play-off potasında rahatladı.

TFF 1. Lig’de play-off potasında yer alan ve Süper Lig iddiasını sürdüren iki ekip Sakaryaspor ve Çorum FK karşı karşıya geldi. Karşılaşma adeta golle başladı. Tuncay Şanlı’nın öğrencileri 5. dakikada Burak Süleyman’la öne geçti. Devre bu golle 1-0 bitti. Sakarya’nın rahatladığı an 77. dakikada Yonathan Del Valle’nin skoru 2-0’a getirdiği andı. 89’da Eren Aydın Çorum’u umutlandırdı. Ancak Del Valle kapıyı duraklama anlarında kapatarak takımına galibiyeti getirdi. Sakarya bu galibiyetle beraber 40’a yükselterek 5. sıradaki yerini sağlamlaştırdı ve ikinci sıradaki Göztepe’yle farkı 6’ya indirdi. Çorum FK 35 puanla 7. sırada kaldı.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşun konuğu olan Yonathan Del Valle’nin röportajında çevirmenliğini kızı yaptı. Bu anlar sezonun en sempatik anlarından biri olarak kayıtlara geçti.

TFF 1. Lig’de günün diğer sonuçları:

Bodrum FK-Altay 3-0

Erzurumspor-Adanaspor 1-0

Ümraniyespor-Eyüpspor 1-3

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.