Sakaryaspor, Erzurumspor duvarına vurdu

Sakaryaspor, zirve mücadelesi için mutlak galibiyet için çıktığı maçta Erzurumspor ile 2-2 berabere kaldı.

Spor 25 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Sakaryaspor-Erzurumspor maçı son dakikaya kadar heyecan dolu anlara sahne oldu.

1. Lig’in 13’üncü hafta maçında Sakaryaspor, kendi sahasında Erzurumspor FK ile karşılaştı. 34. dakikada Sakaryaspor’da, Sinan Kurt’un verdiği pasla ceza sahasının sol kısmında topla buluşan Del Valle, sağ direğe doğru plase yaptı. Ağlara giden topla Sakaryaspor 1-0 öne geçti ve ilk yarı böyle sona erdi.

52’de Erzurumspor’un sağ taraftan kullandığı kornerde, ceza sahası içerisinde karambol çıktı. Beş dakika süren VAR incelemesinin ardından pozisyon için penaltı kararı verildi. Eren Tozlu’nun penaltı vuruşunu kurtaran Sakaryaspor kalecisi Cihan, topu elinden kaçırdı. Eren topa son dokunuşu yaparak takımı adına beraberlik golünü buldu.

Seçil Erzan vurgununda Fatih Terim'in adı ilk kez bu belgedeSeçil Erzan vurgununda Fatih Terim’in adı ilk kez bu belgede

74’te Sakaryasporun kendi yarı sahasında yaptığı top kaybı sonrası, Erzurum FK etkili geldi. Rosheuvel’un sol köşeye vuruşu filelere gidince deplasman takımı 2-1 öne geçti.

Bu dakikadan sonra Sakaryaspor baskısını arttırdı. 84’te sol kanattan ceza sahasına yakın yerden kullanılan duran topta meşin yuvarlağı Burak Süleyman, Mikail Okyar’a ulaştırdı. Okyar’ın son dokunuşuyla top ağlara gitti ve maç 2-2 oldu. Kalan dakikalarda iki takımın çabası sonucu değiştirmedi ve takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçlar Sakaryaspor 20, Erzurum FK 17 puana yükseldi.

MHK'ya göre hakemler harika gidiyorMHK’ya göre hakemler harika gidiyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler