‘Şampiyon’ çıplak! Soyunma odasından yayın yaptı

Avrupa Şampiyonası finalinde oynayan en genç futbolcu unvanını alan Lamine Yamal İngiltere maçın sonrası soyunma odasında canlı yayın açtı. Şampiyonluğu kazanan İspanyol oyuncular çıplak görüntülendi.

Spor 16 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Yamal şampiyonluk sonrası İspanya soyunma odasından yaptığı canlı yayınla gündemde.

İspanya Milli Takımı Euro 2024’te finale kadar tüm maçlarını kazanarak finale kadar geldi ve finalde İngiltere’yi 2-1’le devirdi ve kupaya uzandı. Turnuvada İspanya’nın en dikkat çeken oyuncusu 17 yaşındaki Lamine Yamal’dı. 17 yıl 1 günlük olan Yamal 1958 Dünya Kupası’nda Pele’ye ait olan büyük bir turnuva finaline katılan en genç oyuncu rekorunun sahibi oldu.

Euro 2024’te İspanya forması ile altı maça çıkan Yamal bir gol atarken üç asist yaptı. Turnuvaya damga vuran isimlerden olan 17 yaşındaki oyuncu çok tartışılacak bir sosyal medya yayınına imza attı. Barcelona forması giyen futbolcu 580 bin kişinin izlediği yayında kamerasını çıplak olan takım arkadaşlarına çevirdi. Görüntüler sosyal medyada tartışma yarattı.

Futbol 22 kişinin 90 dakika bir topu kovaladığı ve finalde daima İspanyolların kazandığı bir oyundurFutbol 22 kişinin 90 dakika bir topu kovaladığı ve finalde daima İspanyolların kazandığı bir oyundur

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.