Şampiyonlar Ligi ve EuroCup’tan Türk takımlarının maçlarına düzenleme: Bosna Hersek ve Sırbistan…

FIBA, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın evinde Hapoel Jerusalem ve Bursaspor’un evinde Hapoel Holon ile oynayacağı maçların Bosna Hersek’e alındığını duyurdu. Beşiktaş’ın evindeki Hapoel Tel Aviv maçı da Sırbistan’da oynanacak.

Spor 22 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Potada fikstüre savaş düzenlemesi devam ediyor.

İsrail-Gazze savaşının etkisi kıta basketbolunda da hissedilmeye devam ediyor. FIBA Şampiyonlar Ligi normalde İstanbul ve Bursa’da oynanması planlanan iki maçı Bosna Hersek’e aldı. F Grubu’nda Bursaspor’un İsrail ekibi Hapoel Holon’la oynayacağı maç Igokea’nın maçlarını oynadığı Laktasi Arena’ya taşındı. Karşılaşma 29 Kasım’da. G Grubu’ndaki Galatasaray-Hapoel Jerusalem karşılaşması da 28 Kasım’dan 30 Kasım’a alındı ve bu maç da aynı salonda oynanacak. İki karşılaşma da seyircisiz bir şekilde saat 21.30’da oynanacak. Şampiyonlar Ligi yönetiminin kararı almasındaki sebep güvenlik endişesi.

Öte yandan EuroCup’ta mücadele eden Türk takımı Beşiktaş da 9. haftadaki Hapoel Tel Aviv maçını 29 Kasım Çarşamba günü İsrail ekibinin ev sahipliğinde Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da oynayacak. Karşılaşma 21.00’de başlayacak.

Fenerbahçe ve Anadolu Efes zirveyi korumakta kararlıFenerbahçe ve Anadolu Efes zirveyi korumakta kararlı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.