Sivasspor’dan Uğur Çiftçi ve Galatasaray iddialarına yanıt: Kasıtlı ve kötü niyetli!

Sivasspor, hakkında Galatasaray’a transfer olacağıyla alakalı iddialar çıkan Uğur Çiftçi’nin durumuyla alakalı açıklama yaptı ve iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Spor 17 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Uğur Çiftçi hakkındaki iddialara kulübünden sert yanıt.

Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde güçlendirmesi muhtemelen pozisyonlardan biri sol bek. Angelino’dan beklediğini alamayan takım yabancı sınırlaması nedeniyle elini rahatlatmak adına burada bir hamle yoluna gidebilir. Bu yolda haberler de çeşitli kaynaklarca ortaya atılmaya başlandı. Dün, BeIn Sports Sivasspor’un sol beki Uğur Çiftçi’nin Galatasaray’a transfer olacağını yazdı. İç Anadolu ekibi konu hakkında açıklama yaparak iddiaları kesin ve sert bir dille yalanladı.

Sivasspor’un açıklamasında “Ligde zorlu maraton devam ederken ve Galatasaray ile oynayacağımız maç yaklaşırken bu asılsız haberin kasıtlı ve kötü niyetli olarak çıkarıldığını düşünmekteyiz. Galatasaray tarafından kulübümüze hiçbir Transfer teklifi gelmemiştir. Resmi açıklama yapılmadıkça, asılsız haberlere taraftarlarımızın ve kamuoyunun itibar etmemesini önemle rica ederiz.” sözleri yer aldı.

Büyükekşi: Dursun Özbek de Ali Koç da Arabistan'ı onayladıBüyükekşi: Dursun Özbek de Ali Koç da Arabistan’ı onayladı

12 hafta sonunda 14 puanla ligin 13. sırasında bulunan Sivasspor, milli ara dönüşü sırasıyla evinde Kayserispor ve Trabzonspor’la karşılaştıktan sonra Fenerbahçe deplasmanına gidecek. Sivas ardından Türkiye Kupası’nda Arnavutköy Belediyespor’la karşılaştıktan sonra Konyaspor’a konuk olup üstüne Galatasaray’ı ağırlayacak. Transfer dedikodularında adı geçen deneyimli sol bek Uğur Çiftçi bu sezon takımı adına tüm lig maçlarında 90 dakika sahada kaldı.

Teşekkürler Burak Yılmaz!Teşekkürler Burak Yılmaz!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.