Steven Adams’tan samimi itiraf: NBA’e girmeyi beklemiyordum

NBA'de Batı Konferansı ekiplerinden Memphis Grizzlies forması giyen Yeni Zelandalı uzun oyuncu Steven Adams, kolejde oynarken NBA'e girme gibi bir beklentisinin olmadığını açıkladı.

Spor 22 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Steven Adams'tan samimi itiraf geldi.

Steven Adams, son yıllarda NBA’in en istikrarlı uzunlarından biri. Oklahoma City Thunder, New Orleans Pelicans ve Memphis Grizzlies gibi takımların formasını terleten Adams, NBA’e girmeden önce kolej kariyeri devam ederken hissettiklerini anlattı. Eski NBA oyuncusu JJ Reddick ve program partneri Tommy Alter’ın “The Old Man & The Three” isimli podcast programına konuk olan Adams “NBA Draftı’na katılmaya karar vermiştim ve 6 sayı, 6 ribaunt ortalamam olmasına rağmen beni 12. sıradan seçtiler. Ben öylesine katılmıştım. Seçilmek gibi bir beklentim yoktu. Rick Carlisle bana karşı dürüst konuşmuş ve 6-6 ortalaman var ne diye koleji bıraktın demişti” şeklinde konuştu.

2013 NBA Drafı’nda 12. sıradan Oklahoma City Thunder tarafından seçilen oyuncu, ligdeki 11. sezonuna girmeye hazırlanıyor. Adams geçtiğimiz sezon Grizzlies için 42 maça çıktı ve bu maçlarda 8.6 sayı, 11.5 ribaunt, 1.1 blok ortalamaları yakaladı. NBA kariyeri boyunca 706 normal sezon maçına çıkan yıldız isim toplamda 9.2 sayı ve 8.2 ribaunt ortalamalarına sahip.

Olimpiyat rüyasını Hırvatistan bitirdiOlimpiyat rüyasını Hırvatistan bitirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.