Süleyman Hurma: Büyükekşi bizi çukura attı, biz oradan çıkarız

Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Büyükekşi'yle ilgili konuştu, "Biz hancıyız, yolcular düşünsün. Biz o girdiğimiz çukurdan çıkarız" dedi.

Spor 26 Temmuz 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Süleyman Hurma'dan Büyükekşi'ye salvo.

Bu sezon 1. Lig’de mücadele edecek Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nün Başkanı Süleyman Hurma açıklamalarda bulundu. İyi bir kadro kurduklarını söyleyen Hurma, “Takımımızda çalışmalar devam ediyor. İnşallah bu sezon geri geleceğiz. Çok önemli oyuncuları aldık. Bunlardan biri de Nikola Dovedan. Bundesliga’da 25 maçı var. Bundesliga‘dan Süper Lig‘e bir oyuncu getirmek çok zorken biz bir alt lige oyuncu getirdik. Portekiz liginden Camacho diye çok önemli bir oyuncu aldık. Papy Djilobodji’yi ise Antep’ten transfer ettik. Beşiktaş’tan Emre Bilgin‘le anlaşmak üzereyiz, zaten kendi elimizde çok önemli oyuncularımız vardı. Üst düzey oyuncu alıp yolunuza devam edeceğiz” dedi.

Süleyman Hurma açıklamasında TFF’deki seçim sürecinde muhalifi olduğu Mehmet Büyükekşi’yle ilgili de konuştu. Hurma, “Geçen yıl tabii ki bizim beklentimiz takım kadrosu olarak UEFA Kupası’na katılmaktı. Maalesef Futbol Federasyonu eski başkanı Sayın Büyükekşi ve ekibindeki insanlarla düştüğümüz anlaşmazlık sonucu ki hiçbirisi Karagümrük‘ün çıkarları adına değil, futbol adınaydı. Onun sonucunda Türkiye’de tartışmasız herkesin kabul edeceği şekilde bizi bir dozerle sürüp bir çukura attılar. Biz hancıyız, yolcular düşünsün. Biz o girdiğimiz çukurdan çıkar, tekrar futbol sahnesinde almamız gereken yeri alırız” dedi.

TFF'de Tahkim, Profesyonel Disiplin ve Uyuşmazlık Çözüm Kurullarının üyeleri belirlendiTFF’de Tahkim, Profesyonel Disiplin ve Uyuşmazlık Çözüm Kurullarının üyeleri belirlendi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.