Tangoyu İtalya yaptı!

Kadınlar Dünya Kupası'nda günün en önemli maçı İtalya ile Arjantin arasında oynandı. Gök mavililer son dakikada bulduğu golle tangocuları 1-0 geçti. Almanya, Brezilya ise farklı galip geldi.

Spor 25 Temmuz 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
İtalya çekişmeli maçta Arjantin'i tek golle geçti.

FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası büyük mücadeleye sahne oluyor. Günün en önemli maçı, G Grubu’nda İtalya ile Arjantin arasında oynandı. Eden Park’ta oynanan müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İtalya, 87’nci dakikada Cristiana Girelli’nin kafa vuruşuyla attığı golle öne geçti. Kalan dakikalarda kalesini savunan gök mavililer turnuvaya 3 puanla başladı.

Almanya, Dünya Kupası’na farklı bir galibiyetle başladı.

Almanya’dan Fas’a yarım düzine gol

2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası H Grubu maçında turnuvanın favorilerden Almanya, Fas’a adeta gol yağdırdı. Melbourne Rectangular Stadı’nda oynanan mücadelede  Almanya ilk yarıyı 11 ve 39’da Alexandra Popp’un attığı gollerle 2-0 önde kapadı. Panzerler,  46’da Klara Bühl 54’te Hanane Ait El Haj (kendi kalesine), 79’da Zineb Redouani (kendi kalesine) ve 90’da Lea Schüller’in filelere giden vuruşlarıyla karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı.

ABD ve Japonya farklı, İngiltere ile Danimarka zor kazandı!ABD ve Japonya farklı, İngiltere ile Danimarka zor kazandı!

Brezilya, Panama’yı 4 golle geçti

Brezilya, F Grubu ilk maçında Panama’yı 4-0 mağlup etti. Hindmarsh Stadyumu’nda oynanan mça sambacılara galibiyeti getiren golleri 19, 39 ve 70’te Ari Borgess ile 48’inci dakikada Beatriz Zaneratto Joao attı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.