Taylan ve Emre’ye yurtdışından talip var

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, geçen sezonu Ankaragücü’nde kiralık olarak geçiren ve bonservisleri Galatasaray’da olan Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç’a yurtdışından talipler olduğunu söyledi.

Spor 16 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Taylan ve Emre'ye yurtdışından talip var.

Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç bonservisleri Galatasaray’da olup geçtiğimiz sezonu Ankaragücü’nde geçirdiler. İkili, başkent ekibinde düzenli olarak forma giydiler ve istikrarlı performanslarıyla takımın sezonu 11. sırada tamamlamasına katkıda bulundular.

Başkan Faruk Koca da oyuncuların performanslarının ardından Galatasaray’la görüşmelere başladıklarını bildirdi. Koca, görüşmelerle alakalı “Emre ve Taylan için Galatasaray’la görüştük. Prensipte sıcak bakıyorlardı ama oyunculara yurt dışından da talipler var. Orayla da görüşüyorlar” ifadelerini kullandı.

Taylan Antalyalı, bu sezon Ankaragücü formasıyla 33 maça çıktı, 3 gol atıp 5 asist yaptı. Emre Kılınç ise tüm kulvarlarda 34 maçta 2 gol ve 4 asistle oynadı.

En değerli maçta, en pahalı oyuncudan, en büyük katkı: Nicolo Zaniolo büyük sahneye döndüEn değerli maçta, en pahalı oyuncudan, en büyük katkı: Nicolo Zaniolo büyük sahneye döndü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.