Teknik direktörle kavga etti takımdan ayrıldı

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Montpellier forması giyen Mamadou Sakho, teknik direktör Michel Der Zakarian ile yaşadığı tartışma sonrası sözleşmesini feshetti.

Spor 4 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Sakho sözleşmesini feshetti.

Fransa’da enteresan bir olay meydana geldi. Montpellier takımının deneyimli savunmacısı Mamadou Sakho, antrenman sırasında teknik direktör Michel Der Zakarian ile tartıştı. İkili arasındaki sürtüşme fiziksel boyuta ulaştı. Olaylar üstüne Sakho kulübüyle sözleşmesini feshetti ve takımdan ayrıldı.

Eski Liverpool stoperi “Geçen hafta antrenman merkezinde meydana gelen ve hiçbir sorumluluğunu kabul etmediğim olay sonrasında 02/11/2023 tarihinde Montpellier Spor Kulübü ile olan işbirliğimi sonlandırmaya karar verdim. Üst düzey tecrübelerimi takım arkadaşlarımla ve antrenman merkezindeki küçük kardeşlerimle paylaşmanın keyfini yaşadığım bu aile kulübünde iki yıl geçirdim. Son olarak rahmetli babasının kendisinden önce yaptığı gibi Montpellier’yi benim için değerli olan değer ve ilkelerle yöneten Başkan Lauren Nicollin’e teşekkür etmek istiyorum” dedi.

33 yaşındaki Sakho Montpellier’de iki sezon geçirdi. Oyuncu daha önce Crystal Palace, Liverpool ve PSG formaları giydi. Sakho’nun adı 2016’da doping davasına karışmış, 12 ay ceza alacağı konuşulmuş, 2020’de WADA’ya karşı açtığı davayı kazanmıştı.

Marsilya holiganları yakalandıMarsilya holiganları yakalandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.