Tete’nin golü haftanın en iyisi

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kendi evinde muhteşem bir geri dönüşe imza atan Galatasaray 2-0 geri düştüğü maçı 2 dakikada bulduğu gollerle 2-2 tamamlamıştı. Tete'nin maça denge getiren golü Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en iyisi seçildi.

Spor 23 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü Tete'den.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi internet sitesinden yaptığı oylamada Galatasaray’ın ikinci golünü atan Tete; Lazio kalecisi Provedel, Barcelona’dan Joao Felix ve Lens futbolcusu Angelo Fulgini gibi futbolcuların arasından sıyrılarak haftanın golünü attı.

Tete, Kopenhag kalecisi Grabara’ya tepkili: ‘’Berbat bir kaleci’’

Galatasaray’a attığı golle hayat veren Tete, maçtan sonra kaleci Kamil Grabara’nın yaptığı paylaşımın ardından tepki gösterdi. Tete, Kopenhag kalecisi için ‘’berbat bir kaleci’ dedi.

Kamil Grabara, Galatasaray’la 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından sosyal medya hesabından çirkin ifadeler içeren bir paylaşımda bulunmuştu. Brezilyalı kanat oyuncusu Grabara hakkında ‘’Oynadığı takımı dahi tanımıyorum. Ondan ağlara giden topu çıkartabilmesini beklerdim. Bence berbat bir kaleci’’ ifadelerini kullandı.

Kopenhag'ın ayıbı: Kaleci Grabara, Galatasaray seyircisine hakaret ettiKopenhag’ın ayıbı: Kaleci Grabara, Galatasaray seyircisine hakaret etti

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.