TFF onayladı, Ankaragücü stadına kavuştu

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, bundan 2 gün önce Fenerbahçe maçının Eryaman Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı. TFF yetkilileri, zemin çalışmaları taze biten stadyumun maça hazır olduğunu onayladı.

Spor 30 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Eryaman Stadı için verilen karar onandı.

Ankaragücü, Süper Lig’in ikinci haftasında ilk iç saha maçına çıktı. Adana Demirspor’la karşılaşan başkent ekibi, Eryaman’da devam eden zemin çalışmaları nedeniyle maçını İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynadı. 2 gün önce çıkan haberlere ve Ankaragücü’nün resmi hesaplarından yaptığı paylaşıma göre Eryaman’daki çalışmalar sona erdi ve 3 Eylül Pazar 21.45’teki Fenerbahçe maçı için stadyum hazır hale geldi. Buna rağmen TFF’nin söz konusu çalışmaların bittiğini ve taze çimin futbol müsabakası için hazır olduğunu onaylaması gerekiyordu. Söz konusu onay çıktı ve Ankaragücü’nün sahasına dönüşünün Fenerbahçe karşısında olacağı açıklandı.

Fenerbahçe’de kulüp yetkilileri zeminin bozuk olduğu ve maçın başka bir stadyumda oynanması isteğiyle TFF’ye başvuruda bulunmuştu. Yetkililerin incelemesi sonrası alınan kararla alakalı konuşan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca “Stat zemini ilgili bir sorunumuz yok. Yaşanan gelişmeler normal. Maç Eryaman Stadı‘nda oynanacak” dedi.

Bir çocuğun sağlığı taraftar polemiğine meze yapıldı: Nihan Buruk'tan çirkin söze anlamlı yanıtBir çocuğun sağlığı taraftar polemiğine meze yapıldı: Nihan Buruk’tan çirkin söze anlamlı yanıt

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.