TFF’de dört Yargıtay üyesi istifa etti

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yer alan dört Yargıtay üyesi istifa etti. İsimler arasında TFF Etik Kurulu Başkanı ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu da var.

Spor 7 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Hacıosmanoğlu konuştu Yargıtayda hareketlilik yaşandı.

Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu zehir zemberek açıklamalar yaptı. Açıklamalardan biri “Etik Kurulu Başkanımız var, tanımıyorum, iki sefer telefonda konuştum, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili. Teamüllerde bu var. Yargıtay Başkanımız ‘Katılamazsın’ diyor. Aradım, geri dönmedi. Türk futbolunu adil ve adaletli yönetmek istiyoruz. Teamüller, bu kurumlardan TFF kurullarına görev alanlar var. Ben sizin gibi 50-60 turda seçilmedim. 10’da başladı, akşam 7’de bitti. Başsavcı vekilimize niye müsaade etmiyorsunuz, cevabı merak ediyorum. Onun bunun adamı diye koymadık, Türk futboluna liyakatli ve adil yönetelim diye yola çıktık. Karşı çıkanları kamuoyunun önüne koyarız. Adalete karşı çıkanlar bizden değil” şeklindeydi.

Bu açıklamaların ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nda yer alan dört Yargıtay üyesi istifa etti. İsimler arasında TFF Etik Kurulu Başkanı ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu da var.

Konuşan TFF başkanı: FETÖ'cüleri suçladı, MİT başkanını uyardıKonuşan TFF başkanı: FETÖ’cüleri suçladı, MİT başkanını uyardı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.