TFF’de genel sekreter değişimi… Yine yayıncı kuruluştan transfer

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreterliği'ne 2014'ten beri görev yapan Kadir Kardaş'ın yerine Taner Senseven getirildi. İki ismin ortak özelliği TFF'ye yayıncı kuruluş beIN Sports'tan gelmeleri...

Spor 15 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş 2014 yılından beri görevdeydi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nda Kadir Kardaş, genel sekreterlik görevinden ayrıldı. Kardaş, Dış İlişkilerden Sorumlu Danışman olarak TFF’de çalışmaya devam edecek. Ayrıca Kardaş’ın UEFA Pazarlama Danışma Komitesi 1. Başkan Yardımcılığı ile UEFA Yönetişim ve Uyumluluk Komitesi üyeliği görevleri de sürecek. TFF Genel Sekreterlik görevine Taner Senseven getirildi.

TFF'den hakemlere zamTFF’den hakemlere zam

Taner Senseven kimdir?

Taner Senseven de aynı Kadir Kardaş gibi yayıncı kuruluş beIN Sports’tan TFF’ye transfer oldu. 18 Mayıs 1966 doğumlu Taner Senseven, Kuleli Askeri Lisesi ve Harp Okulu mezunu. Daha sonra yüksek lisans eğitimine 2002 yılında Marmara Üniversitesi Finans ve Muhasebe bölümününde devam eden Senseven, 2006’da Lozan Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyonel Gelişim bölümünü bitirdi. 2017’de ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1988-1994 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetleri’nde çalışan Senseven; 1996-2006 yılları arasında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nde Pazarlama, Halkla İlişkiler ve Reklam Direktörlüğü, 2006-2014 yılları arasında Güneş Sigorta Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Vakıfbank Güneş Sigorta Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Bahçelievler Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı görevlerini yapan Senseven, 2015 yılından bu yana beIN Media Group Genel Müdür Yardımcısı’ydı.

TFF’den Samsunspor-İstanbulspor kararıTFF’den Samsunspor-İstanbulspor kararı

Kadir Kardaş kimdir?

11 Kasım 1971 Ankara doğumlu Kadir Kardaş, TED Ankara Koleji ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirdi. Kardaş, daha önce Birleşmiş Milletler Kalkınma Programları’nda finans veyönetim sorumlusu olarak çalıştı.Kurulduğu günden itibaren Digiturk’te çalışan Kadir Kardaş, buradaki 15 yılının son 4 yılında Lig TV Genel Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni’ydi. Kadir Kardaş, 2014’te TFF’de Prof. Dr. Emre Alkin’in ayrılmasının ardından genel sekreterlik görevine getirilmişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.