Tofaş nefes, Fenerbahçe yara aldı

Basketbol Süper Ligi'nde zirve mücadelesi yapan Fenerbahçe Beko, küme düşmemeye oynayan Tofaş'a kaybetti. Karşıyaka'yı deplasmanda deviren Telekom, zirvede yalnız kaldı.

Spor 27 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Fenerbahçe'de Motley etkili bir oyun ortaya koymasına karşın yenilgiyi önleyemedi.

Süper basketbol Ligi heyecanlı maçları, tahmin edilemez skorlarıyla dikkat çekiyor. her takımın her takımı yenebildiği ligde Bursa’da dipte yer alan Tofaş ile zirvedeki Fenerbahçe Beko karşılaştı. Küme düşme hattından çıkmak için maça kesin galibiyet parolasıyla başlayan Bursa ekibi hırsını 40 dakikaya yaydı. Fenerbahçe Beko’na Motley ile Edvards dışında direnen oyuncu olmayınca Tofaş rakibini 94-89 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Tofaş 22 hafta sonunda galibiyet sayısını 8’e çıkardı. Fenerbahçe ise 4. yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Beko sakata geldi

Karşıyaka’yı deviren Telekom zirvede tek başına

Zirveyi ilgilendiren diğer maçta lider Telekom, üçüncü sıradaki Karşıyaka’ya konuk oldu. İlk 10’dakikada yakaladığı farkı maç boyu koruyan Telekom maçtan 85-77 galip ayrıldı. Ankara ekibi, Fenerbahçe Beko’nun da kaybetmesiyle liderliğini sağlamlaştırdı. Telekom’un 41, Fenerbahçe’nin 40 puanı bulunuyor. Üçüncü Karşıyaka ile dördüncü Anadolu Efes ise 38 puanda.

Avrupa fatihi Vakıfbank’a durmak yok! Başarıya giden yolun sırrı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.