Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaş’a Aboubakar müjdesi

Beşiktaş, kritik Trabzonspor maçı öncesi ailevi nedenlerle Fransa'ya giden Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ın Türkiye'ye döndüğünü ve antrenmanlara katıldığını açıkladı.

Spor 17 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Aboubakar, Beşiktaş'ın en önemli kozu.

Trabzonspor ile oynanacak Süper Lig maçı öncesi Vincent Aboubakar’ın son durumu merak ediliyordu. Beşiktaş, golcü oyuncunun antrenmanlara katıldığını açıkladı. Beşiktaş, Vincent Aboubakar ile ilgili yaptığı bilgilendirmede, “Ülkesinin milli takım kampından ayrıldıktan sonra ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle Fransa’ya giden futbolcumuz Vincent Aboubakar, İstanbul’a dönerek Futbol Takımımızın deplasmandaki Trabzonspor maçı için bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanda yer almıştır” dedi.


Milli takım kampından, belirlenen süre içerisinde dönmeyen ve Beşiktaş’tan izin alarak Fransa’ya, ailesinin yanına giden Vincent Aboubakar’ın Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacağı belirsizdi. Teknik heyet, zorlu Trabzonspor deplasmanı öncesi sakatlıktan yeni dönen Cenk Tosun’a ‘Hazır ol’ talimatı vermişti. 31 yaşındaki Aboubakar, bu sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 9 maça çıkarken 5 gol attı, 2 asist yaptı. Kamurunlu futbolcunun Süper Lig’de golü bulunmuyor.

Transfer şampiyonu oldum diye sevinme... Son 10 yılda sadece 3'ü ipi göğüslediTransfer şampiyonu oldum diye sevinme… Son 10 yılda sadece 3’ü ipi göğüsledi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.