Trabzonspor’a Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri müjdesi

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni kurulacak Trabzon Havalimanı için bilgi verirken Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne dokunulmayacağını açıkladı.

Spor 28 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri 1985 yılında açıldı.

Trabzon’a yeni yapılacak havaalanı için uzun süredir Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin istimlak edileceği iddiası vardı. Bu konudaki iddialar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun açıklamasıyla son buldu.

Galatasaray ve Fenerbahçe harcama limitinde rakipleri katladı! Beşiktaş'a büyük şokGalatasaray ve Fenerbahçe harcama limitinde rakipleri katladı! Beşiktaş’a büyük şok

Uraloğlu, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin yeni inşa edilecek havalimanı için taşınmayacağını söyledi. Ulaştırma Bakanı, çok sayıda gencin Türk futboluna kazandırılmasında etkili olan söz konusu tesislerin tarihi önemine dikkat çekerek “O tesislerde çok önemli anılar ve tarih yaşıyor. Şampiyonluklar ve üzüntüler burada yaşandı. Burası sadece tesis değil, Trabzonspor’un hafızasını barındırıyor. Burası bir tesis değil, yuvadır. Bu tarihi biz de yaşatmak istiyoruz. O nedenle yeni inşa edilecek havaalanı için tesisler taşınmayacak” dedi.

Trabzonspor yeni formalarını tanıttıTrabzonspor yeni formalarını tanıttı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.