Ebru Köksal, Uluslararası Tenis Dürüstlük Ajansı yönetiminde

Uluslararası Tenis Dürüstlük Ajansı üyelerinden Sir Philip Craven görevinden ayrıldı. Yerine Ebru Köksal’ın geçtiği açıklandı.

Spor 24 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Ebru Köksal'a büyük görev.

Uluslararası Tenis Dürüstlük Ajansı’nın yönetiminde önemli bir değişiklik yaşandı. 2019 yılından beri kurulda görev yapan Sir Philip Craven görevinden ayrıldı, yerine de Türkiye’nin uluslararası spor yönetimindeki önemli ismi Ebru Köksal geldi. Craven daha önce Uluslararası Paralimpik Komitesi ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi gibi önemli organizasyonların içinde yer almıştı. Craven “Burada geçirdiğim zamandan keyif aldım. Her yerde olduğu gibi her zaman aynı fikirde değildik ancak her zaman doğru kararı vermeye çalıştık” şeklinde konuştu.

Ajans Craven yerine gelen ismin Ebru Köksal olduğunu açıkladı. Daha önce Galatasaray’da CEO olarak görev yapan ve yönetim kurulunda yer alan Köksal, TFF’de genel sekreterlik yapmıştı. Köksal aynı zamanda FIFA ve UEFA gibi organizasyonlarda danışmanlık görevlerinde bulundu. Ebru Köksal, uluslararası düzeyde kadın futbolunun gelişmesinde ve ilerlemesinde önemli rol sahibi bir isim. Köksal yeni görevi hakkında “Futboldaki tecrübemi tenis gibi dürüstlüğü en üst sıraya yazmış bir spora getirmek istiyorum” dedi.

Milli tenisçilerden Tayvan ve Belçika'da şampiyonluk!Milli tenisçilerden Tayvan ve Belçika’da şampiyonluk!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.