United’a bir kötü haber de Casemiro’dan

İngiltere Premier Lig'de zor günler geçiren dünya devi Manchester United, yıldız orta saha Casemiro'nun diz sakatlığı nedeniyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Spor 4 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Casemiro sakatlandı.

Manchester United ligde Manchester City’ye 3-0 yenildikten sonra Lig Kupası’nda Newcastle United’a aynı skorla boyun eğdi ve elendi. Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın da bulunduğu A Grubu’nda yer alan ekip buradaki ilk iki maçını kaybettikten sonra son olarak Kopenhag’ı evinde yenmiş ve nefes almıştı. United’da son Newcastle yenilgisinden sonra soyunma odasının Erik Ten Hag’a karşı soru işaretlerinin arttığı belirtilmişti.

Bunca kaosun sürdüğü kulüpte bir kötü haber de Brezilyalı orta saha oyuncusu Casemiro’dan geldi. Deneyimli isim dizinden sakatlandı. United’ın istikrarlı denebilecek yegâne oyuncusu olan Brezilyalının birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Galatasaray ve Manchester United, Şampiyonlar Ligi 5. maç haftasında 29 Kasım tarihinde İstanbul’da kozlarını paylaşacak.

Manchester United’da kriz bitmez: Oyuncular Erik ten Hag’ı sorgulamaya başladıManchester United’da kriz bitmez: Oyuncular Erik ten Hag’ı sorgulamaya başladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.